De ce albumele foto sunt atat de pretioase?

Exista anumite evenimente de neuitat in viata noastra, care ne definesc si pe care le purtam in suflet de-a lungul timpului. Printre aceste zile speciale, ziua nuntii se situeaza, fara doar si poate, undeva intre primele pozitii in top. Sarbatorirea dragostei, impreuna cu cele mai importante persoane din viata noastra, constituie un eveniment ca nimeni altul. De aceea imortalizarea zambetelor, emotiilor, lacrimilor constituie o chestiune esentiala.

Aici intervin albumele foto. Aceste uimitoare fotomarturii pot face o diferenta imensa…

Desi este vremea retelelor sociale unde toti suntem tentati sa impartasim prietenilor virtuali din fotografiile din ziua nuntii, totusi acestea ne priveaza de placerea atingerii fizice a unui album de nunta. De cele mai multe ori fotografiile de nunta nu sunt menite sa fie privite separat, una cate una, intr-o galerie on-line, ci prind viata atunci cand sunt privite ca un intreg, intr-o poveste personalizata ca o singura bucata.

Imaginati-va la 15-20 de ani de la casatorie. Tehnologia se schimba, retelele sociale pot disparea, insa intotdeauna va puteti bucura de prezenta fizica a unui album foto, tinut in mana, ce va va purta inapoi in timp in ziua in care ati devenit una cu sufletul pereche. Albumele rezista pentru totdeauna. Sunt adevarate masinarii de calatorit in timp. Ce poate fi mai frumos decat, poate peste 30-40 de ani, atunci cand nepotii vostri vor dori sa afle mai mult despre voi, sa-i iei in brate si sa rasfoiti impreuna marturia uneia din cele mai importante zile din viata voastra. Alaturi de voi, ca si povestitor, poate inlocui si cea mai reusita carte de povesti.

Impreuna vom lucra la selectia si prezentarea finala a imaginilor care, impreuna cu un design curat, menit sa le puna in valoare, sa devina cea mai reusita carte de povesti nemuritoare…

Gama de albume foto oferita este extrem de variata. Puteti alege din peste 100 de materiale de coperti ( piele naturala, matase naturala, bumbac, catifea, paza canvas, imitatie piele). Tehnologia de realizare si materialele sunt importate din Italia, tara cunoscuta ca fiind lider de piata in crearea de albume digitale.

Fotografiile sunt printate pe suport foto Kodak Professional Endura Premier, de mai multe tipuri: mat, metalic sau lucios.

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *