Fotograful… din perspectiva mirilor

       Fotograful… din perspectiva mirilor Alexandra & Gabriel
        Multasteptatul “Da” a fost rostit, data a fost aleasa, restaurantul rezervat, la fel si muzica, iar modelul rochitei de mireasa e deja de mult timp visat.
        Urmeaza acum alegerea fotografului, unul dintre personajele care va contribui la reusita nuntii si la transformarea ei intr-un eveniment memorabil. Incepi sa suni rude, sa intrebi prieteni, sa alergi pe la targurile de nunti, sa studiezi site-uri, bloguri si zeci de portofolii. Si totusi alegerea se dovedeste a fi una greu de luat, cand asteptarile sunt atat de mari si responsabilitatea pe masura.
        Orice miri isi doresc cadre unice, in care sa fie surprinsa intreaga fericire din ochii lor, iar frumusetea si dragostea trebuie sa reiasa din fiecare imbratisare, atingere, sarut sau zambet. Toate acestea trebuie surprinse de ochiul agil si profesionist al fotografului, care, mai apoi, se vor transforma in pretioase amintiri. La reusita acestor amintiri vor contribui de asemenea rabdarea, buna comunicare, atitudinea deschisa si prietenoasa a fotografului, precum si simtul raspunderii, seriozitatea si implicarea acestuia.
        Momente precum pregatirile mirilor, cu toate accesoriile si micile detalii, reactiile mirilor in momentul primei intalnirii, precum si ale parintilor la vederea copiilor, interactiunea cu domnisoarele de onoare,  familia si prietenii, dansul mirilor,cu toata pasiunea si emotiile aferente sunt doar cateva dintre momentele ce nu trebuie ratate sub nicio forma.
        Ar fi recomandata, in prealabil, o discutie sincera si deschisa despre toate asteptarile mirilor legate de viitorul lor fotograf, un schimb prietenesc de sfaturi, idei si sugestii, poate chiar si o sedinta foto de cunoastere.
        Apogeul legaturii dintre miri si fotograf il constituie albumul foto, iar faptul ca fotograful a reusit sa-i faca pe cei doi sa se simta minunat si deosebiti, in cea mai importanta zi a vietii lor, constituie cea mai buna carte de vizita a acestuia.

Prelucrare foto- before & after

Fie pentru o editare de baza, simpla (contrast, luminozitate, balans de alb, crop) fie pentru editari mai complicate, TOATE fotografiile mele trec printr-un progam de prelucare.

Acest post are drept scop prezentarea modului in care editez fotografiile, sub forma before & after ( tot ce trebuie sa faceti e sa treceti cursorul peste fotografie).

Sedinta foto Enisala
Sedinta foto Comana
sedinta foto trash the dress
Sedinta foto Mogosoaia
Pregatiri

De ce albumele foto sunt atat de pretioase?

Exista anumite evenimente de neuitat in viata noastra, care ne definesc si pe care le purtam in suflet de-a lungul timpului. Printre aceste zile speciale, ziua nuntii se situeaza, fara doar si poate, undeva intre primele pozitii in top. Sarbatorirea dragostei, impreuna cu cele mai importante persoane din viata noastra, constituie un eveniment ca nimeni altul. De aceea imortalizarea zambetelor, emotiilor, lacrimilor constituie o chestiune esentiala.

Aici intervin albumele foto. Aceste uimitoare fotomarturii pot face o diferenta imensa…

Desi este vremea retelelor sociale unde toti suntem tentati sa impartasim prietenilor virtuali din fotografiile din ziua nuntii, totusi acestea ne priveaza de placerea atingerii fizice a unui album de nunta. De cele mai multe ori fotografiile de nunta nu sunt menite sa fie privite separat, una cate una, intr-o galerie on-line, ci prind viata atunci cand sunt privite ca un intreg, intr-o poveste personalizata ca o singura bucata.

Imaginati-va la 15-20 de ani de la casatorie. Tehnologia se schimba, retelele sociale pot disparea, insa intotdeauna va puteti bucura de prezenta fizica a unui album foto, tinut in mana, ce va va purta inapoi in timp in ziua in care ati devenit una cu sufletul pereche. Albumele rezista pentru totdeauna. Sunt adevarate masinarii de calatorit in timp. Ce poate fi mai frumos decat, poate peste 30-40 de ani, atunci cand nepotii vostri vor dori sa afle mai mult despre voi, sa-i iei in brate si sa rasfoiti impreuna marturia uneia din cele mai importante zile din viata voastra. Alaturi de voi, ca si povestitor, poate inlocui si cea mai reusita carte de povesti.

Impreuna vom lucra la selectia si prezentarea finala a imaginilor care, impreuna cu un design curat, menit sa le puna in valoare, sa devina cea mai reusita carte de povesti nemuritoare…

Gama de albume foto oferita este extrem de variata. Puteti alege din peste 100 de materiale de coperti ( piele naturala, matase naturala, bumbac, catifea, paza canvas, imitatie piele). Tehnologia de realizare si materialele sunt importate din Italia, tara cunoscuta ca fiind lider de piata in crearea de albume digitale.

Fotografiile sunt printate pe suport foto Kodak Professional Endura Premier, de mai multe tipuri: mat, metalic sau lucios.