Fotograful… din perspectiva mirilor

       Fotograful… din perspectiva mirilor Alexandra & Gabriel
        Multasteptatul “Da” a fost rostit, data a fost aleasa, restaurantul rezervat, la fel si muzica, iar modelul rochitei de mireasa e deja de mult timp visat.
        Urmeaza acum alegerea fotografului, unul dintre personajele care va contribui la reusita nuntii si la transformarea ei intr-un eveniment memorabil. Incepi sa suni rude, sa intrebi prieteni, sa alergi pe la targurile de nunti, sa studiezi site-uri, bloguri si zeci de portofolii. Si totusi alegerea se dovedeste a fi una greu de luat, cand asteptarile sunt atat de mari si responsabilitatea pe masura.
        Orice miri isi doresc cadre unice, in care sa fie surprinsa intreaga fericire din ochii lor, iar frumusetea si dragostea trebuie sa reiasa din fiecare imbratisare, atingere, sarut sau zambet. Toate acestea trebuie surprinse de ochiul agil si profesionist al fotografului, care, mai apoi, se vor transforma in pretioase amintiri. La reusita acestor amintiri vor contribui de asemenea rabdarea, buna comunicare, atitudinea deschisa si prietenoasa a fotografului, precum si simtul raspunderii, seriozitatea si implicarea acestuia.
        Momente precum pregatirile mirilor, cu toate accesoriile si micile detalii, reactiile mirilor in momentul primei intalnirii, precum si ale parintilor la vederea copiilor, interactiunea cu domnisoarele de onoare,  familia si prietenii, dansul mirilor,cu toata pasiunea si emotiile aferente sunt doar cateva dintre momentele ce nu trebuie ratate sub nicio forma.
        Ar fi recomandata, in prealabil, o discutie sincera si deschisa despre toate asteptarile mirilor legate de viitorul lor fotograf, un schimb prietenesc de sfaturi, idei si sugestii, poate chiar si o sedinta foto de cunoastere.
        Apogeul legaturii dintre miri si fotograf il constituie albumul foto, iar faptul ca fotograful a reusit sa-i faca pe cei doi sa se simta minunat si deosebiti, in cea mai importanta zi a vietii lor, constituie cea mai buna carte de vizita a acestuia.

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *