Testimoniale

WHAT MY CLIENTS SAY

Lucian & Alexandra19 septembrie 2015

“Pana sa ajungem sa vorbim cu tine, ne-am mai intalnit si cu alti fotografi. Niciunul nu ne-a facut sa ne oprim la el. Insa tu ai reusit treaba asta. Dupa prima intalnire am stiut ca pe tine te vrem ca si fotograf pentru nunta noastra. Si am facut cea mai buna alegere. Stii cum sa vorbesti cu omul, sa nu-l intimidezi. Ne-am simtit minunat la sedintele foto, si totodata ne-am distrat. Pozele sunt foarte frumoase, minunate am putea spune. Esti foarte bun, si nu am vazut doar noi treaba asta. Cu ocazia nuntii noastre te-au sesizat mai multe persoane, posibili viitori clienti. Dupa parerea noastra, asta inseamna sa fii profesionist. Cu siguranta de fiecare data cand o sa vrem poze, tu o sa fii prezent. Iti multumim din suflet!”

Adrian & Steluta23 mai 2015

Momente frumoase, pline de bucurie si emotie, pe care cu greu le-am putea exprima in cuvinte, ai reusit sa le suprinzi si sa le expui in imagini vii, ce vor ramane pentru o viata intreaga dovezi reale ale povestii noastre, care apropo a trecut doar de primul “capitol”.Am gasit in tine un om plin de viata si dedicat, caruia nu ii pasa daca isi distruge pantofii in noroiul pana la glezne din lanul de rapita sau ca hainele ii sunt “avariate” prin iarba si scaieti, pentru tine tot ce conteaza este sa prinzi cadrul ideal si fotografia sa iasa perfect.Avem cele mai frumosae fotografii si suntem mandrii de ele, suntem mandrii ca te-am cunoscut si asteptam cu nerabdare urmatorul “capitol” la care sa ne spui cu drag pe ce picior sa ne asezam ca poza sa iasa perfecta.
Iti multumim Bogdan esti un om extraordinar, prin ochii tai povestea noastra frumoasa a prins culoare.
Cu drag Steluta si Adrian!

Gabriel & Alexandra24 mai 2015

Multumim din suflet, Bogdane!Am petrecut o zi frumoasa impreuna si am infruntat cu brio toate capriciile vremii, iar rezultatul este unul peste masura asteptarilor noastre 🙂 Nici nu ne imaginam cat de frumos ar putea sa iasa totul. Succes si cat mai multe fotografii superbe..ca ale noastre!

Eugen & Stela05 septembrie 2015

Fotografiile noastre sunt extraordinare, am primit numeroase aprecieri si asta multumita tie!Dupa postarea lor ni se intampla frecvent ca prietenii, colegii, diverse cunostinte sa ne precizeze, pe langa faptul ca sunt frumoase, au ceva deosebit, se vede implicarea fotografului. Locatia a fost una superba iar Bogdan s-a straduit sa realizeze fotografii reusite chiar si la temperaturile scazute de la Balea Lac :). A fost o experienta ce merita repetata in fiecare anotimp. Fotografiile noastre sunt amintirile noastre.

Multumim Bogdan!.

Cristian & Claudia25 iulie 2015

Multumim mult Bogdan, o sa te recomandam tuturor pt ca pozele facute de tine sunt incredibile si bineinteles ca o sa fii prezent la eveimentele noastre de fiecare data cand vom avea nevoie de poze frumoase! 🙂.

Alex & Oana04 octombrie 2015

in curand.